CONCEPT

BusinessDrive startUp este un program interactiv cu public menit sa le ofere antreprenorilor la inceput de drum (si nu numai) cateva elemente cheie de care au nevoie in faza de start-up:

● finantare si acces la resurse;
● know-how de managementul afacerilor;
● mentoring si business feedback;

● testarea / validarea ideii de business;
● acces la canale de promovare;
● networking de calitate.

Programul, oferit de BusinessDrive cu sprijinul Bancii Comerciale Romane, combina dinamismul si suspansul unei sesiuni live de pitching de proiecte cu interactivitatea unei runde de simulare de business, intr-un show ce are drept protagonisti:

Concurentii – antreprenori in devenire, la inceput de drum sau consacrati, care isi vor sustine ideile / proiectele in fata juriului, in lupta pentru finantare si know-how. Prezentarea ideilor in cadrul evenimentului va contribui semnificativ la vizibilitatea si promovarea afacerii si a antreprenorului atat catre audienta prezenta la eveniment, cat si catre audienta online, prin intermediul inregistrarilor video si a materialelor realizate.

Juriul – format din patru Business Angels de notorietate, va asculta si evalua cu interes proiectele prezentate, iar la finalul sesiunii de pitching fiecare membru va alege cate un concurent pentru care isi va asuma rolul de mentor si de potential finantator. Impreuna cu acestia, cei patru Business Angels vor intra apoi, alaturi de intreaga audienta, in competitia prilejuita de runda de simulare BusinessDrive ce va desemna marele castigator.

Participantii – persoane interesate de dezvoltarea competentelor manageriale si antreprenoriale, ce vor asista la sesiunea de pitching si vor participa apoi, ca si competitori, la runda de simulare de business, putand castiga vouchere de discount la sesiunile programului BusinessDrive.

Amfitrionii – Marius Ghenea (antreprenor in serie si business angel), moderatorul sesiunii de pitching si Dragos Popescu (fondatorul programului BusinessDrive) care va modera runda de simulare. Ambii amfitrioni vor juca si rolul de antrenori pentru concurenti.